Ready, steady.....GO!
Door: Ellen
Blijf op de hoogte en volg Ellen
25 Februari 2007 | Nederland, Veldhoven
Dinsdag om 9.40 uur vertrekt het vliegtuig en ik zal dan rond 15 uur Surinaamse tijd aankomen. Spannend!
Nu wordt het tijd om mijn koffer in te gaan pakken en de laatste dingen te regelen.
Ik wil iedereen super bedanken voor de gezelligheid van de afgelopen weken, de kaartjes, mailtjes, telefoontjes en ook de kado’s die ik gekregen heb, alles krijgt een mooie plaats op mijn nieuwe kamer daar.
Gi odi! (groetjes)
Ellen
25 Februari 2007 - 13:48
Marlieke (rombouts):
Hoi Ellen,
Ik wil je bij deze nog even heel veel plezier wensen. Stuur je een beetje zon vanuit Suriname want die kunnen we wel met dat kwakkelweer gebruiken. Ik zie dat je je al goed voorbereid hebt dus daar zal het niet aan liggen. Heel veel plezier en een goed vlucht!
Groetjes Marlieke -
25 Februari 2007 - 13:48
Pieter:
Ja zusje het wordt nu echt spannend, aftellen was je al lang aan het doen maar nu kun je beginnen met de uren af te tellen. Ik hoop snel weer een volgend leuk berichtje op je site te lezen.
dikke kus -
25 Februari 2007 - 13:49
Hanneke:
Het was prachtig! Nu kun je er helemaal tegenaan..
Tot op Schiphol!
Zoen -
25 Februari 2007 - 16:54
Dinie:
Alles voelt goed. Veel aandacht. Fijne avonden gehad, attenties etc etc.
Leuke foto's gemaakt.
De rest volgt vanzelf.
Nogmaals goeie reis.
Doeiiiiiiiiiiiiii -
25 Februari 2007 - 18:39
Ger En Gertie:
ellen, hopelijk past alles wat je mee wil in het koffer (zal nog moeilijk worden!), ga lekker genieten van dit avontuur en kom gezond weer terug!
liefs, -
25 Februari 2007 - 18:45
Ger En Gertie:
lieve ellen, zal nog moeite kosten om alles wat je mee wil nemen en je gekocht hebt voor het surinaamse avontuur in het koffer te krijgen! Ga lekker genieten, doe veel ervaringen op en kom gezond weer terug.
liefs
Ger en Gertie -
25 Februari 2007 - 19:07
Irene:
heel veel plezier met die surinamertjes en natuurlijk ook met Linda.
ik kijk al uit naar de berichten vanuit Parimaribo.
fijne vlucht,
Irene -
25 Februari 2007 - 19:30
Nicky:
Heej lieve El,
Met al deze leuke gebeurtenissen van de afgelopen weken in je rugzak is het over 2½ maand weer fijn om terug te zijn. Ondertussen kun je dan optimaal genieten van de gebeurtenissen in Suriname!
Tot dinsdag heeel vroeg in de ochtend :D.
x Nicky -
25 Februari 2007 - 19:39
Kim:
Hee lieve El,
Nu is het echt bijna zover...het was een SUPER weekend meis :)
Tot dinsdagmorgen heeeel vroeg
kusje -
25 Februari 2007 - 23:45
Lian En Suus:
Mooi dat je zo genoten hebt van iedereen de laatste weken. Nu alles passend maken in je koffer, wordt nog leuk ;) Wij gaan je vanuit hier op de voet volgen hoor!! Een hele goeie reis meissie, geniet van alles om je heen en heb een geweldige tijd daar in Suriname! Ook voor Linda natuurlijk. Succes op Schiphol, dit zal je altijd bij blijven..wij hebben het er nu nog over :) haha.
Vanuit hier blazen we een hele dikke knuffel over...pfff
Veel liefs Lian en Suzie -
26 Februari 2007 - 07:53
Chrisje Karsmakers-:
VanuitFontys:
Nou meiden........een super tijd tegemoet.
goede reis. -
26 Februari 2007 - 11:39
Ester:
Even een tip voor je gaat. Van studiegenoten die naar Paramaribo zijn gegaan, heb ik gehoord dat koffers nogal eens de neiging hebben zoek te raken. Zorg dus dat je tandeborstel, ondergoed etc. in je handbagage hebt! Just in case ;)
Alvast een goede reis en veel plezier! -
26 Februari 2007 - 15:04
Maarten:
Heee Ellen!!
Het is dan eindelijk bijna zo ver en daarom wil ik je graag heeel veel plezier wensen in Suriname!! Wellicht dat je me morgen nog wel tegenkomt op Schiphol, maar dat is niet zeker :) Maakt er een geweldig gezellige tijd van met Linda en geniet van alles wat je gaat meemaken, dat zal vast wel lukken!! Wees voorzichtig en idd stuur eens wat zon deze kant op want dat kunnen we wel gebruiken. Tevens houden we de site in de gaten dus laat wat van je horen!! Jammer dat we niet meer hebben kunnen afspreken!
Have fun en een goede vlucht
Kus xxx -
26 Februari 2007 - 23:21
Roy (Jacobs):
Heyyy Ellen,
SUPER veel succes en plezier, haha, over eh... 9 uurtjes zit je in het vliegtuig, spannend:D:D!
Gaaf man, zo'n site:D kunne wij hier ook een beetje meegenieten;). K ga jou natuurlijk wel volgen want dis wel heel leuk. nogmaals succes en geniet ervan;)
Groete, Roy -
26 Februari 2007 - 23:25
Roy :
hey,
Natuurlijk een goeie reis hè;)
mzzl;) -
27 Februari 2007 - 18:53
Belg:
lieve el, ik he je niet meer kunnen bereiken maar gelukkig heben we zondag nog even gesproken. geniet van je tijd daar en denk af en toe eens aan ons hier in het koude nederland en belgie!goede vlucht en tot heeel snel meid, dikke kus belgje -
27 Februari 2007 - 21:09
Frank & Marlie:
Vanavond om 20.15 kregen we een SMS-je:
"Goed aangekomen, alles TOP, koffers OK. Warm en de eerse regenbui gezien. Op weg in busje naar de Kwattaweg. Ellen"
Dus het avontuur begint nu in Suriname. Ellen tot lezens ......
XXX pap en mam. -
27 Februari 2007 - 23:46
Boemerang:
Heeej Waikiki
Goeie reis gehad?
Heel veel plezier daarzo!!
Kus
Boemerang (of toch liever Waikiki ;) ) -
28 Februari 2007 - 07:56
Joyce:
Hey Ellen,
En goed aangekomen??
Ik zit nu bij pedagogisch handelen, toch wel een stuk minder gezellig zo zonder jou??
Heel veel plezier!!!Ik lees je volgende berichtje wel weer!
Grts Joyce